Casemanager RSC

Optimalisatie van dossier en re-integratie

De casemanager is de spin in het web rondom verzuim en re-integratie en stuurt alle partijen aan die rondom een arbeidsongeschikte medewerker betrokken zijn. Denk daarbij aan de bedrijfsarts, een arbeidsdeskundige, re-integratiebedrijf, het UWV en niet te vergeten de medewerker zelf. Alles met als hoofddoel de medewerkers op een efficiënte manier duurzaam terug te laten keren in meest passende werk.

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde en ervaren casemanagers. De dienstverlening van onze casemanagers is breed.

De casemanager Rsc toetst al uw complexe verzuimdossiers op gemiste kansen en repareert dossiers waar nodig en mogelijk, zodat bijvoorbeeld dreigende loonsancties door het UWV kunnen worden voorkomen. Verder spelen onze Rsc casemanagers ook een cruciale rol bij de WIA aanvraag. Zij begeleiden de medewerker naar het UWV, zodat de UWV beslissing recht doet aan de ontstane situatie. Dit is niet vanzelfsprekend. 

Daarbij kan op organisatieniveau worden gekeken naar verkleinen van uw uitgaven. Zij leveren u de cijfers van werkelijke verzuimschade, de interpretatie van uw verzuimcijfers en mogelijke specifieke oplossingen voor uw organisatie. 

Kortom: onze Rsc casemanagers zetten net een stap meer voor u.

Contactformulier

Vragen?

Heeft u vragen? neem dan contact met ons op