Wat doen wij

Wij adviseren u in brede zin over sociale zekerheid en de gevolgen voor uw bedrijf. Wij ondersteunen u in het oplossen van verzuimvraagstukken. Verder hebben we natuurlijk ervaring met alle trajecten, die in uw bedrijf worden uitgevoerd. In andere woorden eerste spoor, tweede spoor, IVA, WIA, coaching on the job alles wat nodig is om ervoor te zorgen, dat zowel u als uw medewerker zich op de juiste plek voelt. 

Ieder bedrijf groot of klein heeft een goede procesmanager nodig, die niet alleen het verzuim kan analyseren, maar weet aan te pakken en te managen. Ieder betrokkene, die hierin een rol moet spelen, zal zo nodig de juiste begeleiding of advies krijgen om zijn rol te vervullen. Immers hoe belangrijk is het om te weten, waar komt dit verzuim nu vandaan en hoe gaan we dit gezamenlijk bestrijden, zodat het inderdaad ook laag blijft.

Daarnaast onderzoeken wij besparingsmogelijkheden voor de kosten van de WIA en de ziektewet. Waarom onderzoek via ons?

Wij geven onafhankelijk advies over alle opties. Er zijn namelijk geen twee, maar drie mogelijkheden om de kosten van de WIA te financieren. Natuurlijk is het voor u van belang om te weten wat de juiste optie is voor uw bedrijf en wat nu het beste bij u past.

Daar hebben we onze specialist voor, die u daarbij niet alleen kan adviseren maar ook nog kan ondersteunen in de uitvoering van dit proces.

Meer weten? neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier

Vragen?

Heeft u vragen? neem dan contact met ons op