Over ons

Wiapoort is een netwerkorganisatie voor zelfstandige arbodienstverleners.
Werkgevers kunnen zich aansluiten bij Wiapoort, zo ook register casemanagers, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, veiligheidsdeskundigen, ergonomen en interventiepartners.

Wiapoort is een onafhankelijke landelijke netwerkorganisatie die ruimte biedt voor werkgevers om met kwalitatief hoogstaande professionals te werken op het gebied van arbodienstverlening.

Dienstverleners worden geselecteerd op kwaliteit en de eigenschappen om tot een goede samenwerking te komen. Deze dienstverleners zullen altijd zorgen dat u zo nodig wordt doorverwezen naar de juiste professional binnen Wiapoort zodat er geen stagnatie ontstaat in de re-integratie.

Functie

De functie van Wiapoort is borgen van kwaliteit, visie en up to date wetgeving. Inzet is een evenwichtige aanpak van verzuim, waarbij kwalitatieve verzuimbeheersing, met de menselijke maat, zorgt voor een maximaal resultaat.

Zodra u zich heeft aangesloten zullen wij met u starten met een inhoudelijke aanpak van uw verzuim. Dit doen wij via het opstellen van een plan van aanpak. Deze kan zo nodig worden vertaald in een (aanvulling van) verzuimbeleid en /of re-integratiebeleid. Deze aanpak wordt binnen een maand al ingezet om zo snel mogelijk tot resultaat te komen.

Natuurlijk nodigen wij u ook uit om via een losse verrichting onze kwaliteit uit te proberen.

Meer weten?
Neem contact met ons op.

Wiapoort is aanwezig in de volgende steden: 

Amsterdam, Apeldoorn, Almere, Arnhem, Coevorden, Eindhoven, Enschede en Tiel.