Geen categorie

 • Wiapoort

  Wij zijn op zoek naar bedrijfsartsen

  Wiapoort is op dit moment op zoek naar zelfstandig werkende bedrijfsartsen in de regio’s Den Haag, Rotterdam, Midden Nederland en regio Noord Nederland. Profiel bedrijfsarts: Onze bedrijfsarts werkt graag in een (casemanagement geleid) eigen regie model, waarbij organisatie empathie en de belangen van de werknemer hand in hand gaan. De nauwe samenwerking met de arbeidsdeskundige en […]

 • Wiapoort

  Hete politieke hangijzers

  Het Ministerie van Sociale zaken gaat zich focussen op werkstress. Wij hebben een eigen programma ontwikkeld samen met onze psychologen voor verzuim wegens werkstress en andere psychologische factoren.

 • Wiapoort

  Boetes liggen op de loer!

  In 2016 moet iedere grotere werkgever, vanaf 20 werknemers, voldoen aan de 5% quotum van arbeidsgehandicapten. De verwachting is dat bij het niet behalen van dit aantal er een boete wordt opgelegd van € 5.000,- per tekort persoon.

 • Wiapoort

  Eigenrisicodrager WGA Totaal per 2017

  Het keuzemoment voor werkgevers in verband met de gewijzigde wetgeving rondom WGA is met een jaar uitgesteld. Er zal gekozen moeten worden of u als werkgever voor de premies WGA flex en vast en eventueel ziektewet bij het UWV verzekerd wilt zijn, of dat u eigen risicodrager wilt worden.

 • Wiapoort

  WIA. Grote financiële schade!

  Vaak is het een financiële sluipmoordenaar. Organisaties betalen per jaar al snel 0.5% tot 1% van hun loonsom aan het UWV of verzekeraar. Zeker is dat een aanzienlijk deel van deze schade kan worden voorkomen.